Willemijn (Kandidaat-Notaris)

Willemijn is een recent afgestudeerde Junior Kandidaat-Notaris. Zij heeft zowel haar master Fiscaal Recht alsmede haar master Notarieel Recht behaald. Willemijn heeft ervaring op het Vastgoed en Familierecht. Op het Familierecht heeft zij akten zelfstandig opgesteld, zoals levenstestamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden en verklaringen van erfrecht. Willemijn wilde graag ervaring op verschillende secties, maar hier was helaas geen ruimte voor op dit middelgrote notariskantoor. Hierom heeft Willemijn op een prettige manier afscheid genomen en is elders als werkstudent Vastgoed gestart. Op het Vastgoed heeft zij ondersteunend gewerkt en hier heeft zij akten passeer klaar gemaakt, dossiers aangemaakt en ondersteuning
geboden aan de (kandidaat-) notarissen. Helaas had het kantoor niet de ruimte om Willemijn inhoudelijk te laten werken. Hierna heeft zij gewerkt als werkstudent bij een internationale zakelijke dienstverlening op Indirect Tax. Deze ervaring heeft haar laten zien dat haar hart in het notariaat ligt en dat ze graag aan de slag gaat als Kandidaat-Notaris. Op dit moment werkt zij als Kandidaat-Notaris op een groot internationaal kantoor op het Familierecht. De Familierechtpraktijk is helaas een kleine praktijk en zij wil graag meer facetten van het Familierecht zien. Zij wil graag zo veel mogelijk leren en dit doet zij het liefst bij een middelgroot kantoor in de omgeving van Rotterdam waar ze aan de slag kan als Kandidaat-Notaris Familierecht op mag doen. 

Willemijn is een intelligente en representatieve jongedame. Zij presteert uitstekend als zij zelfstandig de verantwoordelijkheid krijgt, maar kan ook goed in teamverband werken. Wat ons opvalt aan Willemijn is dat zij een echte doorzetter is. Dit blijkt ook uit haar ambitie om steeds een stapje verder te zetten en meer te leren. Willemijn zou passen bij een middelgroot tot groot kantoor in de regio Rotterdam of Den Haag, waar zij als Kandidaat-Notaris aan de slag kan gaan.

Willemijn heeft één opzegtermijn en is 4 tot 5 dagen beschikbaar per week.

Salarisindicatie: € 3.350,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • opstellen van bezwaarschriften en adviezen;
  • het indienen van aangiftes;
  • assisteren in de voorbereiding van het vaktechnisch overleg;
  • verwerken van fiscale kennis uit jurisprudentieonderzoek;
  • ondersteunen van de dagelijkse praktijk van belastingadviseurs.

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

23

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

NextAssyst, MS Office: Word, Excel, PowerPoint